TOP پرانایاما چیست SECRETS

Top پرانایاما چیست Secrets

Top پرانایاما چیست Secrets

Blog Article

همچنین برای آشنایی با نحوه تهیه دمنوش عناب هم می‌توانید به مقاله طرز تهیه دمنوش عناب مراجعه کنید.

مطالعات نشان داده است که عصاره عناب انواع مختلفی از سلول‌های سرطانی از جمله سلول‌های سرطانی تخمدان، دهانه رحم، سینه، کبد، روده بزرگ و پوست را از بین می‌برد.

یک شربت خوب مخصوص سرفه و سینه درد و خلط آور و ملین: عناب + انجیر + کشمش + خرما از هر کدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی ۳ فنجان میل شود.

خوردن میوه و سبزیجات یک پیشنهاد عالی برای افرادی است که سعی در کاهش وزن دارند و عناب میوه‌ای است که به راحتی می‌توانید به لیست اضافه کنید. عناب با داشتن کالری کم و میزان پروتئین و فیبر زیاد، می‌تواند نیازهای غذایی شما را برآورده کرده تا کمتر احساس گرسنگی کنید.

آب استخراج شده از میوه عناب به مهار سلول های سرطانی کمک می کند. یک مطالعه در ایران نشان داده که عصاره عناب خشک خواص ضد سرطانی داشته و باعث القا آپوپتوز یا مرگ سلول های سرطانی به ویژه لوسمی در انسان خواهد شد.

مقادیر بالای پتاسیم موجود در عناب به بهبود عملکرد رگ‌های خونی کمک کرده، باعث کاهش فشار خون بالا می‌شود و به این ترتیب خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

خواص عناب خشک بسیار است از جمله آرام بخش بوده و اضطراب را از بین می‌برد، بی‌خوابی را درمان می‌کند، حافظه را تقویت کرده و همچنین برای کبد و کلیه‌ها مفید است. در ادامه بیشتر درباره خواص عناب توضیح داده‌ایم.

شاید جالب باشد بدانید که کشور ایران دومین تولیدکننده عناب در جهان هست و در ایران نیز، خراسان جنوبی قطب تولید عناب کشور است.

گفته می شود که استفاده موضعی از عصاره میوه عناب به عنوان یک ضد التهاب قوی عمل کرده و باعث کاهش درد عضلات و مفاصل خواهد شد.

هزاران سال است که در طب سنتی از دمنوش عناب برای درمان گلودرد استفاده می شود.

اکنون، اجازه دهید نگاهی عمیق‌تر به خواص عناب برای سلامتی بیندازیم.

این ویتامین‌ها از عوال مهم در سوخت‌وساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات‌ها هستند.

از دیگر خواص میوه عناب کمک به بهبود فرآیندهای گوارشی بدن است. فیبر موجود در عناب می‌تواند مضرات عناب به هضم بهتر کمک کند، اما ساپونین‌ها و تری‌پپنوئیدها نیز با بهینه سازی جذب مواد مغذی و ترویج حرکت سالم غذا از طریق روده‌ها، در این امر نقش دارند.

در کشور هند از میوه عناب برای تهیه ترشی استفاده می کنند.

Report this page